Varkens KI

B Poliste KI B.V. kan ook uw varkens KI verzorgen

B Poliste KI B.V. kan ook uw varkens KI verzorgen. Wij zijn depohouder voor Klasse KI uit Sint-Oedenrode voor de levering van de dosis sperma in Noord- Oost Nederland, als ook de inseminatie kan worden verzorgd door ons. We werken samen met meerdere freelance inseminatoren, zodat we breed inzetbaar zijn. Ook hebben we contacten met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het scannen van zeugen.

Tevens kunnen we u behulpzaam zijn bij het optimaliseren van uw dekmanagement. Vaak zie je op bedrijven, die doe het zelf KI toepassen, “bedrijfsblindheid” optreden, dit sluipt er langzaam in, maar het verslechterd het resultaat. Het is raadzaam om 1 keer per jaar samen met een deskundige het hele dekmanagement te bespreken.

Picture: logo Klasse

Promotie MEISTERferkel op de Duitse markt

“Nederland moet zich sterker maken voor een betere afzet van biggen naar de Duitse markt”.
“Voor de snelle productiegroei van biggen is een structureel beter afzetkanaal net over de grens onontbeerlijk”.
Iedere biggen producent heeft belang bij een groot marktaandeel van de Nederlandse big in Duitsland, de Duitse markt is immers cruciaal voor de prijsvorming van Nederlandse varkens.

Middels de plaatsing van advertenties in Duitse vakbladen,promotiemateriaal voor handelaren en bezoeken van Duitse 
afnemers aan Nederland zal de Nederlandse MEISTERbig onder de aandacht gebracht worden.

MEISTERferkel worden meer gevraagd bij Duitse varkensmesters die MEISTERferkel vragen omwille van de betere kwaliteit van deze biggen uit Nederland. Natuurlijk kan dit komen omdat de betere bedrijven gericht op export met Meisterpietrain beren werken .Echter deze eindbeer die de MEISTERferkel produceert is beschikbaar voor iedere professionele varkenshouder. Bedrijven die MEISTERferkel produceren hebben een betere afzet en tevreden afnemers.

Het Klasse team

Picture: Pitrain beer
MaxiMus Ki Beer

Uitlever dagen varkens KI

Depot Noord Oost Nederland van klasse KI is gevestigd op het KI bedrijf van B Poliste KI B.V. in Holten. 

Iedere Maandag, Woensdag en Vrijdag morgen worden hier rond 08.00 uur de bedrijfsbestellingen van Klasse KI klanten uitgeleverd. B poliste KI B.V. heeft 3 koeriers rijden die er voor zorgen dat voor 13.00 uur de bestelde dosis bij de varkenshouder zijn,